Фенската страница Ултрас обяви, че са проведени разговори с

...
Фенската страница Ултрас  обяви, че са проведени разговори с
Коментари Харесай

Ултрасите на Левски със страхотна инициатива за школата на клуба

Фенската страница " Ултрас " разгласи, че са извършени диалози с управлението и треньорския щаб на " сините " за подкрепяне на деца от детско-юношеската школа. Наско Сираков, Станимир Стоилов и Йончо Арсов са се срещнали с почитателите по самодейност на Ултрас Радомир. " Сините " към този момент откриха дарителска сметка, с цел да може да има средства за зимни лагери.
Уважаеми Левскари,
преди няколко седмици по самодейност на Ултрас Радомир направихме няколко срещи с Ръководството и Треньорския щаб на ПФК Левски в лицето на Наско Сираков, Мъри Стоилов и Йончо Арсов. Целта беше - подкрепяне на деца от школата и по време на диалозите обсъдихме по какъв начин да надградим концепцията. Именно по този начин бе обещано началото на днешната самодейност - събиране на средства за зимни лагери на тимовете от U17 и U19. Целта е събиране на сумата от 30,000 лева до края на календарната 2021 година!
Вярваме в страхотния усет на Мъри Стоилов за налагането на млади момчета в представителния отбор и тъкмо заради неговото голямо предпочитание за изпращане на младежки тимове на зимен предварителен лагер това се трансформира в един от главните претекстове за стартирането на тази акция. Убедени сме, че с общи и задружни старания можем да я доведем до сполучлив край. Като за начало нашата организация се включва с 1000 лева Неколкократно в сходни инициативи сме казвали, че най-важното е всеобщата съпричастност, по тази причина всеки човек и всяка сума е значима.
Само Левски!
IBAN: BG76IABG80981000669903
BIC/SWIFT: IABGBGSF
Титуляр: ПФК ЛЕВСКИ АД
Основание: ДАРЕНИЕ ЛАГЕР ДЮШ
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР