Феновете й на Острова коментират, че това послание вероятно е

...
Феновете й на Острова коментират, че това послание вероятно е
Коментари Харесай

Гръм В Рая! Никол Шерцингер Сама Изплю Камъчето! Ето Какво Се Случва С Григор Димитров!

Феновете й на Острова разясняват, че това обръщение евентуално е ориентирано или към Гришо, или към Х-Фактор. Както към този момент стана ясно, тя няма да е част от новия сезон. Продуцентите взеха решение да не преподписват контракт с хубавицата, оправдавайки се, че желаят да видят нови лица във формата.

Според почитатели на Никол, има възможност посланието й да е адресирано до Григор Димитров, макар че вероятността за това е по-малка. Все отново да не забравяме, че неотдавна двамата бяха засечени от папараци на излизане от ресторант в Париж. Двамата се срещнаха в сантименталния град. Но дълго преди този момент не се знаеше нищо за връзката им.

Нито певицата, нито нейният обичан разяснява какво се случва в персоналния им живот. Затова папараците наблюдават под лупа всяка тяхна крачка. Но е реалност, че Гришо и Никол непрекъснато се разминават. Двамата не се виждат с месеци и поддържат връзка само по телефона.

Критиците са скептични във връзка с връзката им и са на мнение, че тя няма да оцелее дълго.

Въпреки това, неотдавна Никол насочи и друго обръщение към Гришо. Тя съобщи, че към този момент е подготвена да мине под венчилото и да сътвори семейство.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР