Феновете объркаха Камелия с колежката ѝ Емилия. В последно време

...
Феновете объркаха Камелия с колежката ѝ Емилия. В последно време
Коментари Харесай

Какво се случва между Камелия и Емилия? СНИМКИ

Феновете объркаха Камелия с колежката ѝ Емилия. В последно време русокоската от Чипровци се видоизмени много и приликата ѝ с някогашната половинка на предприемача Коко Динев е поразителна, написа hotarena.net.

Камелия загуби своята характерност откакто си „ окастри” носа. Всички фенове на фолк дивата я подлагат на критика за интервенцията и не стопират да ѝ пишат, че доби смешен тип с новия си нос. Емилия от години е с изпилен от хирурзите нос, който е поправен 2 или 3 пъти, до момента в който не се снабди със настоящия си тъничък обонятелен орган.

Феновете на двете изпълнителки от лекия род са шокирани от приликата им и това, че на някои фрагменти са като еднояйчни близначки. „ Дали са се оперирали при един и същи хирург, или просто на всички вършат идентични носове?”, питат се фолк почитатели.

Факт е, че двете русокоски имат еднакъв цвят и дължина на косата, гримът също е подобен.

Главната причина за приликите не е по завещание, а са общите гримьор, коафьор и еластичен хирург, които употребяват дивите. В чалгата, а и освен там, нормално певиците работят с едно-две имена, които са настоящи 3-4 години, след това залязват и идва ред на нови. Докато са на върха на славата, хората, грижещи се за външния тип на изпълнителите, не се стремят да оферират многообразие, а в противен случай – бълват клонинги. Прическите и опушеният грим са идентични за всички, а когато и хирургът е еднакъв, то приликите стават изключително натрапчиви.

Ако до преди няколко месеца Камелия публично имаше единствено силикон в бюста, то Емилия има не една и две корекции. Имплантите в бюста бяха първата намеса на изпълнителката на „ Да бях от гадните”, по-късно тя няколко пъти си „ клъцна” носа, който бе отъждествен от някои на обонятелния орган на починалия Крал на попа Майкъл Джексън.

Пайнерката бе и измежду първите в сектора със силикон в джуките. Повечето нейни колежки към този момент прибягват към хиалурона, който се разгражда, само че Емилия от дълго време направи промяна на устните си и тогава силиконът бе на мода. Жената на Жорж Башур по принцип има плътни устни, по тази причина кубиците, които си постави, са относително малко. Всички тези усъвършенствания и фотошопът, който наложително употребяват, ги вършат да наподобяват безусловно идентични.



Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР