Феновете на Тейлър Суифт се възхищават на най-добрия дует“ след

...
Феновете на Тейлър Суифт се възхищават на най-добрия дует“ след
Коментари Харесай

Феновете на Тейлър Суифт се възхищават за „най-добрия дует за всички времена“, тъй като видеото на Fortnight с участието на Post Malone

Феновете на Тейлър Суифт се възхищават на „ най-хубавия дует “ след музикалното видео за Fortnight с присъединяване на рапъра Post Malone от новия й албум The Отделът „ Измъчвани поети “ публично отпадна.

Swifties бликнаха върху безредното и прочувствено черно-бяло музикално видео, показващо подиуми на обич и изтезания, до момента в който Тейлър минава през опустошителна разлъка. В поредност от монтажи Тейлър и Пости се виждат да седят в изцяло бяла стая, до момента в който трескаво пишат на пишещи машини, до момента в който думите „ Обичам те, това унищожава живота ми “ се пишат още веднъж и още веднъж, до момента в който наследник и оранжев пушек се излъчва от машини.

В поредност от сменящи се подиуми, Тейлър по-късно е забелязана вързана и измъчвана с железна измислица, завързана за главата й. В заклещената позиция певицата вика за помощ, само че не съумява да избяга. В друга по-късна сцена Тейлър се освобождава от оковите и се вижда да тича в ръцете на Малоун, до момента в който споделят топла прегръдка посред пуста автомагистрала.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Феновете н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР