Феновете на Тейлър Суифт са притеснени от продажба на съмнителни

...
Феновете на Тейлър Суифт са притеснени от продажба на съмнителни
Коментари Харесай

Феновете на Суифт във Великобритания притеснени от фалшиви билети

Феновете на Тейлър Суифт са обезпокоени от продажба на съмнителни билети, защото хиляди хора към този момент са били излъгани.


Само няколко седмици остават до началото на дълго чаканото турне Eras Tour в Обединеното кралство, което ще се организира тук-там като лондонския стадион " Уембли " и стадиона " Мърифийлд " в Единбург. Американската суперзвезда ще изнесе концерт на повече от половин милион почитатели по време на турнето си, което ще се състои от над 13 дати. Но защото билетите са толкоз търсени, някои почитатели останаха без пари поради измамници, които се възползваха от нетърпението им да заловен Тейлър онлайн.

Полицията в Единбург насочи остро предизвестие към феновете на Суифт да се пазят от " лъжливи билети ", които се популяризират онлайн и поради които почитателите губят хиляди английски лири.

Само през последните две седмици са регистрирани 16 случая на продажба на подправени билети, довели до обилни финансови загуби, оповестява Express. В изказване полицията в Единбург оповестява: " Сумата, за която се допуска, че е била платена с машинация, се прави оценка на над 5 000 паунда. Голяма част от тези измами са осъществени на платформи за онлайн пазари. Моля, бъдете бдителни и се уверете, че купувате от законни източници, като проверявате всички предоставени банкови данни. "

Те също по този начин дадоха съвет на тези, които към момента ловуват за билети, с цел да видят Тейлър Суифт тази година. Ticketmaster и AXS бяха единствените публични търговци на билети за Тейлър Суифт, когато те бяха пуснати за първи път през август 2023 година и бяха разпродадени съвсем незабавно. Въпреки че Ticketmaster пусна лична вълна от билети за препродажба малко по-късно, те също бяха разпродадени извънредно бързо.

В резултат на това почитателите се насочиха към уеб страници за препродажба като Viagogo и Vivid Seats, с цел да си обезпечат места на другите концерти, които започват тази година. Въпреки че към момента не са публични търговци на дребно, тези уеб страници за препродажба имат разнообразни условия и протоколи за сигурност, с цел да подсигуряват, че почитателите няма да бъдат разочаровани. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР