Феновете на Тейлър Суифт работиха усилено след издаването на The

...
Феновете на Тейлър Суифт работиха усилено след издаването на The
Коментари Харесай

Феновете на Тейлър Суифт използват улики, за да определят точните дати, на които е записала песните в чупещия рекорди албум The Tortured Poets Department

Феновете на Тейлър Суифт работиха интензивно след издаването на The Tortured Poets Department по-рано предходната седмица - с някои измислящи дати, на които е записала песни от албума

По-рано предходната година по време на почивките в разпродаденото си турне Eras Tour, носителката на Грами се отби в Electric Lady Studios в Ню Йорк. Без да знаят почитателите по това време, тя записваше песни за новия си албум. записано.

Фенът на X първо качи фотография на Тейлър, напускаща музикалното студио на 18 май предходната година, облечена в бяла риза с къси ръкави, както и чифт панталони с флорални щампи.

Русите й кичури бяха прибрани обратно в елементарна конска опашка на тила, което позволяваше на бретона й да пада нежно върху челото.

Джак също беше споделил макара на Swift в разгара на записа на The Black Dog, до момента в който носеше същия отбор и прическа.


Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР