Феновете на стилните обувки може отсега да търсят полети до

...
Феновете на стилните обувки може отсега да търсят полети до
Коментари Харесай

Кристиан Лубутен подготвя огромна изложба в Париж

Феновете на стилните обувки може занапред да търсят полети до Париж през февруари. Тогава, в града на любовта, Кристиан Лубутен ще направи галерия на своите модели обувки.

Шоуто ще покаже селекция от дизайни от творчеството на Лубутен, които, по негови думи, включват над 15 000 обувки и ботуши. Сред тях ще има и чифтове от персоналната му сбирка, някои от които в никакъв случай не са виждани.

Част от обувките, които ще създадат своя дебют пред аудитория, са резултат от съдействието на дизайнера с доста от неговите сътрудници. Феновете могат да чакат откровения от самия Лубутен за това какво го е предиздвикало да стартира своите сбирки.

Множество звезди избират дизайнерските обувки, измежду които са режисьорът Дейвид Линч, хореографът Бланка Ли и художниците Имран Къреши и Лиса Рейхана. Тези връзки се оказват доста значими за развиването на Лубутен като той и до ден-днешен продължава да създава хиляди обувки всяка година.

„ Където и да отида, постоянно има градина, музей, концерт или черква, които да видя “, споделя Лубутен пред Воуг. „ Основният ключ към триумфа ми е моята отвореност към света. Опитвам се да отида там, където другите не желаят “.

Изложбата ще се организира от 25 февруари до 28 юли 2020 в двореца Порт-Доре в Париж.

Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР