Феновете на Спартак Варна Трибуна соколъ изразиха становище относно инцидента

...
Феновете на Спартак Варна Трибуна соколъ изразиха становище относно инцидента
Коментари Харесай

Трибуна Соколъ: Не толерираме насилието върху деца и юноши

Феновете на Спартак Варна " Трибуна соколъ " показаха мнение по отношение на случая със сина на Пламен Тимнев - Никола, който твърди, че е бил обичай от ултраси на " соколите ".

Поместваме тяхното мнение без редакторска интервенция:

" Ние, последователите на Спартак Варна от " Трибуна Соколъ " не толерираме насилието върху деца и юноши и този вид вандалски прояви.

Имаме основани и ясно декларирани правила на държание и се грижим те да бъдат спазвани.

Ние проповядваме и постановяваме същински ултрас нрав.

Възпитаваме нашите млади последователи във честност и поддръжка към обичания ни Клуб, а не в неоснователно принуждение и ненавист към другите. И сме сигурни, че пораства почтено за почитание младо потомство соколи!

Проведено е вътрешно следствие от нас по случая, което до този стадий ни кара да имаме вяра, че нямаме нищо общо с цитираното от vsport bg. Също по този начин наш представител се е свързал с господин Пламен Тимнев, с цел да съобщи цялостната ни поддръжка и подпомагане до разкриването на истината!

Обръщаме се към медиите, апелирам, не нагнетявайте ситуацията и не манипулирайте обществото толкоз обикновено, с сходен тип заглавия! Малко осведомителна хигиена в никакъв случай не е непотребна!

Трибуна Соколъ - Вярност и нрав!

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР