Феновете на Сергова бяха категорични, че тя е тази, която

...
Феновете на Сергова бяха категорични, че тя е тази, която
Коментари Харесай

Тя забрави за рошавия лигльо от Ергенът и си намери истински мъж

Феновете на Сергова бяха безапелационни, че тя е тази, която заслужава да си тръгне с пръстена и с Евгени на разположение

Вторият сезон на „ Ергенът ” завърши преди месеци, само че ползата към персоналния живот на участничките не стихва и до през днешния ден, пише kliuki.ws. Сърцето на Евгени Генчев сграбчи Валерия Георгиева, само че тя имаше почтена конкуренция в лицето на Елена Сергова. С присъединяване си в сантименталното предаване Елена си завоюва доста фенове, само че и доста врагове.

Феновете на Сергова бяха безапелационни, че тя е тази, която заслужава да си тръгне с пръстена и с Евгени на разположение. Но това „ благополучие ” не споходи Елена и тя остана втора в крайното класиране за сърцето на Генчев. Само преди няколко минути обаче Сергова се „ похвали ” с нова обич, показвайки фрагменти от почивката си на морето. Тя качи фрагменти от своята лятна почивка, а измежду тях бе и подобен, на който буйно целува новия си мъж.

Засега Елена мълчи за половинката си и не споделя повече за това кой е той и по какъв начин е почнала любовта им, само че след качването на фотографията в обществената мрежа почитателите й я заляха с куп пожелания за „ споделена, щастлива и безконечна обич ”.

Кадърът успокои почитателите на Сергова, които дълго време твърдяха, че тя и Евгени са дружно и даже приготвят женитба. Те се радват, че тяхната фаворитка към този момент е щастлива, въпреки и не в ръцете на пианиста.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР