Феновете на семейство Кардашиян-Дженър често се чудеха как телевизионните риалити

...
Феновете на семейство Кардашиян-Дженър често се чудеха как телевизионните риалити
Коментари Харесай

Всичко, което семейство Кардашиян казаха за пластичната хирургия, докато отвръщаха на слуховете

Феновете на семейство Кардашиян-Дженър постоянно се чудеха по какъв начин телевизионните риалити звезди са постигнали външния си тип, като доста хора ги упрекват, че са се подложили на пластични интервенции.

Ким Кардашиян шокира почитателите с неотдавнашната си поява на мач на Лос Анджелис Лейкърс, защото доста хора споделиха, че има " свита ноздра ", евентуално от " несполучлива " интервенция. По-късно тя подхрани слуховете за пластична хирургия, когато почитателите се убедиха, че има „ бучка челюст “ на лъскаво празненство.

И Ким не е единствената, която е била заобиколена от спекулации за хирургия. По-малката й сестра Кайли Дженър призна, че е " засегната " от слуховете, че е свършила доста работа. Тук хвърлихме взор обратно към всичко, което семейство Кардашиян сподели за пластичната хирургия.

Ким Кардашиян

Ким Кардашиян се озова в центъра на доста клюки за пластична хирургия годините. През 2010 година риалити звездата документира прекарване, което е имала с ботокс по време на епизод на Keeping Up Wi...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР