Феновете на Само глупаци и коне“ имат някои леки“ новини,

...
Феновете на Само глупаци и коне“ имат някои леки“ новини,
Коментари Харесай

Сър Дейвид Джейсън от „Само глупаци и коне“ повтори Дел Бой за неочакван епизод

Феновете на „ Само простаци и коне “ имат някои „ леки “ вести, защото Дел Бой ще се завърне с дългоочакване на нашите екрани.

Сър Дейвид Джейсън, на 84 години, се съгласи да се снима още веднъж като героя на Only Fools and Horses за напълно ново шоу. Това ще бъде първият път, когато сър Дейвид връща живот на емблематичния воин от години. Ходът идва единствено седмици откакто Дейвид приказва дали търговецът на колела може в миналото да се завърне.

Той призна, че би се възползвал от шанса да повтори ролята, откакто за първи път се появи на екрана през 1981 година Някои почитатели приканиха звезда да остави това в предишното, а когато го попитаха дали има опция за събиране, той пошегува: „ Няма да работи “. И въпреки всичко в този момент се оповестява, че сър Дейвид ще се изправи против Дел Бой още един път.

Той ще облече героя в новата серия на автомобилното шоу Car SOS. Водещият Тим ​​Шоу сподели: „ Дейвид беше специфичен посетител в един епизод и съумях да го убедя да направи Дел Бой още веднъж. Това е скеч, който...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР