Феновете на Рединг се готви да протестират пред стадиона на

...
Феновете на Рединг се готви да протестират пред стадиона на
Коментари Харесай

Феновете на Рединг се готвят да протестират пред Уикъмб, след като съперниците започнаха преговори за тренировъчно игрище

Феновете на Рединг се готви да стачкуват пред стадиона на Уикъмб Уондърърс, откакто техните съседи започнаха договаряния за закупуване на клубното подготвително игрище Bearwood Park от Дай Йонг.

Обсаденият китайски притежател на Роялс беше обект на митинги на почитатели през последните месеци, откакто срина тима от Лига 1. На Рединг бяха отнети 18 точки по време на ръководството на Йонге и сега се борят да избегнат поредни изпадания.

Финансови проблеми сложиха клуба в рискова позиция и Йонге уточни в изказване при започване на седмицата, че е подготвени да продадат впечатляващото подготвително оборудване на клуба в опит да облекчат терзанията за парични средства.

Оттогава Атлетик разкри, че Рединг краткотрайно са се съгласили да продадат своя най-модерен подготвителен комплекс на своите съседи, Уикъмб. Екипът на Лига 1 е основан в близкия Бъкингамшър и обмисляше опцията да построи ново подготвително оборудване покрай настоящата си база в Марлоу.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР