Феновете на Реал Сосиедад заплашиха с убийство играча на Атлетико

...
Феновете на Реал Сосиедад заплашиха с убийство играча на Атлетико
Коментари Харесай

Феновете на Реал Сосиедад се нахвърлиха на Гризман

Феновете на Реал Сосиедад заплашиха с ликвидиране играча на Атлетико (Мадрид) Антоан Гризман по време на мач от испанското състезание, оповестиха френските медии.

Футболистите на Реал Сосиедад приключиха наедно 1:1 против Атлетико в неделя вечер в мач от деветия кръг на Примера.
 Реал Сосиедад - Атлетико (Мадрид) 1:1 в среща от Ла Лига
Реал Сосиедад измъкна точка против Атлетико

Домакините изравниха в края на мача

Гризман е някогашен състезател на Реал Сосиедад и беше посрещнат във враждебна атмосфера, като почитателите на Реал Сосиедад скандираха " Умри " и " Гризман е мъртъв ".

Френският нападател, който неотдавна се отдръпна от националния тим, беше освиркван всякога, когато топката беше в него.

Това държание накара управлението на Реал Сосиедад да излъчи посланието " Не на расистките викания, ксенофобията и нетолерантността " на огромните екрани на стадиона по време на мача. Насърчавайте и подкрепяйте тима, само че уважавайте съперника. " Феновете пък освиркваха това известие.

Гризман направи своя старши дебют за Реал Сосиедад през 2009 година, когато беше нараснал в първия тим от академията на клуба. До 2014 година той изигра 180 мача и означи 46 гола. През летния трансферен прозорец на 2014 година той мина в Атлетико Мадрид за 30 милиона евро.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР