Феновете на НБА станаха свидетели на исторически момент. Най-силното първенство

...
Феновете на НБА станаха свидетели на исторически момент. Най-силното първенство
Коментари Харесай

Историята е пренаписана! Лейкърс събраха Леброн и Брони Джеймс в един отбор

Феновете на НБА станаха очевидци на исторически миг. Най-силното състезание на света към този момент ще има първите татко и наследник, които ще играят един до друг. Става дума за Леброн и Брони Джеймс, като двамата ще сторят това в Лос Анджелис Лейкърс.

Family business.
— Los Angeles Lakers (@Lakers)

Историята бе пренаписана тази нощ, откакто един от наследниците на Краля бе определен в Драфта под №55 точно от „ езерняците “. Джеймс в никакъв случай не е крил, че желае да бъде съотборник със своя наследник в един тим и това към този момент е реалност.

Както е известно, 39-годишният баскетболист може да се трансформира в свободен сътрудник до края на актуалната седмица и да се откаже от опцията си за 51.4 милиона $ в своя договор, само че по всичко проличава, че калифорнийци ще му предложат нов три-годишен контракт на стойност 162 милиона. Крилото пази цветовете на Лейкърс от лятото на 2018 година и бе в основата на купата, извоювана два сезона по-късно в Орландо. Освен това 206-сантиметровият стрелец усъвършенства и няколко значими върха, с което затвърди своя именит статут оттатък океана.

Bronny: Los Angeles Laker.
— Los Angeles Lakers (@Lakers)

От своя страна Брони ще заиграе в най-силното състезание на света единствено след един сезон при колежаните. По-големият от синовете на Леброн се подвизаваше в университета на Южна Каролина, само че акцията му бе надалеч от впечатляваща, записвайки скромните междинни индикатори от 4.8 точки и 2.8 битки и 2.1 асистенции за 25 мача в първа дивизия на колежанско равнище. През предишното лято 19-годишният гард претърпя сърдечен арест и трябваше да се възвръща, с което сложи под подозрение дали е подготвен да бъде част от НБА толкоз скоро.

Все отново събирането на Леброн и Брони в един тим докара вълна от рецензии, изключително от страна на почитателите на „ езерняците “. Според тях Лейкърс са създали всичко допустимо да угодят на Краля в опит да го задържат в своите редици.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР