Феновете на националния отбор на Испания останаха разплакани след поражението

...
Феновете на националния отбор на Испания останаха разплакани след поражението
Коментари Харесай

Испанските фенове посрещнаха със сълзи отпадането на националния тим от Мондиал 2022

Феновете на националния тим на Испания останаха разплакани след провалянето от Мароко след осъществяване на дузпи и отпадането на осминафиналите от Световното състезание в Катар, написа организация „ Ройтерс “. Премиерът на страната Педро Санчес бе измежду първите, които разгласиха утешително известие в обществената мрежа " Туитър ". 

„ Вие ни развълнувахте и ни направихте горди “, обърна се Санчес към футболните национали. Испанското кралско семейство написа: „ Нищо не завършва тук… Да продължим да вървим напред, да се състезаваме и да се борим. “ Някои ентусиасти бяха въодушевление метафизичен след провалянето от Мароко. 
 Испания още веднъж отпадна след дузпи и записа антирекорд в историята на международните шампионати Испания още веднъж отпадна след дузпи и записа антирекорд в историята на международните шампионати
„ Футболистите не ме разочароваха, тъй като играха доста добре, само че съм печален. Срещу Мароко тимът не игра задоволително мощно, можехме да спечелим “, съобщи 27-годишният Рафаел Гомес, който гледа срещата в бар в Барселона, загърнат с испанското знаме. Испанската полиция трябваше да се намеси на няколко места в страната поради празненствата на мароканските последователи, само че като цялото те минаха умерено.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР