Феновете на модата се надпреварват към Marks & Spencer, за

...
Феновете на модата се надпреварват към Marks & Spencer, за
Коментари Харесай

Купувачите нямат търпение да стане топло време, след като се снабдиха със „сладката“ рокля от гингем на M&S

Феновете на модата се надпреварват към Marks & Spencer, с цел да си купят рокля в жанр гингам, която е „ съвършена и за празниците “ като работа. Карираната рокля с буф ръкави коства 39,50 английски лири от известния английски фешън магазин и се предлага в композиция от черно и бяло, както и в маслинено зелено и бяло.

Налично онлайн в размери от осем до 24 - макар че размерите може да варират в магазина, роклята за £39,50 е направена от памучна примес и е проектирана в прелестен жанр на престилка, което я прави безконечна без изпитание, както и лесна за носене. С дръзка шарка на гингам, роклята, въпреки и семпла, е изказване сама по себе си и е съвършената дреха, която просто да облечете и да побързате и да изглеждате ужасно, с минимални старания.

Нейният буф ръкав и заобленото набраздено деколте прибавя драма към стила, а мини дължината му го прави превъзходен за по-високи температури. Съчетава се превъзходно с някои черни сандали, като тези от H&M, или се носи с чорапогащи и ботуши за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР