Феновете на Мечо Пух едва сега осъзнават тъжните скрити значения,

...
Феновете на Мечо Пух едва сега осъзнават тъжните скрити значения,
Коментари Харесай

Всички герои в Мечо Пух имат симптоми на различно психично разстройство

Феновете на " Мечо Пух " едвам в този момент осъзнават тъжните скрити смисли, които се крият зад личността на всеки воин.

Алън Александър Милн, лондончанинът, прочут най-много като А.А. Милн, написва " Мечо Пух " през 1926 година, с цел да научи децата на обич, амнистия, самообладание, доверие и приемане.

Въпреки това всеки от героите от обичаните книги е обвързван със положения като тревога, недостиг на вниманието, меланхолия, обсесивно-компулсивно разстройство и даже шизофрения.

През 2000 година педиатърът и собственик на докторска степен Сара Шей и нейният екип издават списание, озаглавено " Патология в стоакровата гора: вероятност за невроразвитието на А. А. Милн ".

В него се демонстрира, че всеки от героите на Мечо Пух демонстрира признаци на друго психологично разстройство.

Според професорите в " Мечо Пух " се следят седем ясни положения, в това число тревога, меланхолия, обсесивно-компулсивно разстройство и шизофрения.

Мнозина обаче оспорват изказванието, че създателят съзнателно е дал на героите тези положения, защото той умира през 1956 година, а терминът " обучителни компликации " е въведен едвам през 1963 година Докато СДВХ става постоянно срещана диагноза едвам през 90-те години на ХХ век.

Други обаче настояват, че създателят може и да не е свързвал умишлено всеки воин с прочут тип разстройство, а вместо това да е осъзнал, че някои деца имат характерни проблеми, и че героите на Мечо Пух може и да са били несъзнателно основани въз основа на тези наблюдения.

Мечо Пух: Разстройство с недостиг на вниманието (ADD)

Според списанието Мечо Пух може да страда от разстройство с недостиг на вниманието, известно още като ADD. Педиатрите изясняват, че Пух " елементарно се губи в личния си свят и губи визия за това, което прави ", с помощта на " късата си дълготрайност на вниманието ". Освен това се споделя, че такива като Пух от време на време имат " натрапчиви пристрастия " - както да вземем за пример героят прави с меда. Те също по този начин откриха, че настойчивостта на Пух във връзка с храната и повтарящото се държание на преброяване покачват диагностичната възможност за обсесивно-компулсивно разстройство (ОКР).

Прасчо: Тревожно разстройство

Според списанието Прасчо може да страда от " генерализирано обезпокоително разстройство ". В него се изяснява, че очарователното прасенце е трябвало да бъде оценено и диагностицирано по подобаващ метод, когато е било малко, и да му бъдат сложени медикаменти, които биха му помогнали. Докато в Патологичния тест на Пух, основан от IDRlabs.com, се споделя, че Прасчо прекарва по-голямата част от времето си в " прекалено терзание " за " огромен брой неща " и " мъчно управлява " страховете си. Тревожността му е постоянно с него и го кара да се усеща неловко в необятен кръг от обстановки.

Йори: Персистиращо депресивно разстройство

В теста се показва, че тези, които са свързани с Йори, могат да страдат от персистиращо депресивно разстройство. Педиатрите признават, че не знаят дали някаква ранна контузия не е съдействала за неговия продължителен негативизъм и ниска сила. Горкото магаре се бори с хронично неприятно въодушевление и възприятие на безизходност. Педиатрите изясняват, че Йори би имал изгода от антидепресанти, може би в композиция с самостоятелна терапия.

Заек: Обсесивно-компулсивно разстройство (ОКР)

Според Патологичния тест на Пух Заекът може да страда от обсесивно-компулсивно разстройство, известно още като ОКР. В теста е маркирано, че героят " има повтарящи се и непрекъснати нагони, че всичко би трябвало да е съвършено ". Той също по този начин се характеризира с натрапчиво и повтарящо се държание, като да вземем за пример „ да подрежда и ревизира нещата ", се споделя още в теста.

Тигър: Синдром на недостиг на вниманието и хиперактивност (СДВХ)

Патолозите допускат, че Тигър има повтарящ се модел на държание, при което се поемат опасности. Според тях неговата хиперактивност и импулсивност допускат, че може да се нуждае от стимулиращи медикаменти. Докато при патологоанатомичния тест на Пух се споделя, че той може да страда от синдром на недостиг на вниманието и хиперактивност, именуван още СДВХ. Резултатите от теста изясняват, че Тигър " постоянно подскача " и постоянно " се вълнува прекомерно доста ". Освен това му е мъчно " да обръща внимание на едно нещо прекомерно дълго време ".

Ру: Аутизъм

В патологичния тест на Пух се показва, че тези, които са получили като резултат Ру, може да имат аутизъм. Той разказва бебето кенгуру като " душевен затворено ", като отбелязва, че то " не осъзнава какво се случва към него ". " То не е наясно със обществените знаци и подтекст. Редува свръхентусиазирано и неразумно държание, от една страна, и безстрастно седене в торбата на майка си, от друга ", написа в отчета. Докато патолозите означават в списанието, че са обезпокоени, че най-близкият другар на Ру е Тигър, който не е добър модел за подражателство и постоянно го забърква в неприятности.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР