Феновете на Мария Цънцарова могат да бъдат доволни. Три години

...
Феновете на Мария Цънцарова могат да бъдат доволни. Три години
Коментари Харесай

Цънцарова с 20 бона заплата на месец

Феновете на Мария Цънцарова могат да бъдат удовлетворени . Три години откакто направиха подписка, че я желаят като водеща на „ Тази заран “, желанието им е задоволено. Устатата журналистка става екранна партньорка на Златимир Йочев в утринния блок на Би Ти Ви, написа Ретро.

Така медията ще се опита да вдигне рейтинга на предаването, което в последните години изостава от утринния блок на Нова. Мария Цънцарова се разделя с предаването „ Тази неделя “, което водеше в комплект с Петя Дикова в продължение на две години. След като негови лица станаха Бесте Сабри и Митьо Маринов, тя минава в „ Тази заран “, където ще си партнира със Златимир Йочев. Това е довело и до сензитивно нарастване на заплатата й, писаха медии. За да става всяка заран в 4:30 и да може да е на екран от 6, Мария се е договорила за близо 20 000 лв. месечна заплата. Русата упоритост има задоволително опит в делничното утринно шоу, от което на процедура стартира възходът в нейната кариера. Още до момента в който водещ беше настоящият шеф на новините в Би Ти Ви Антон Хекимян, тя го заместваше по време на неговите отпуски. Така през лятото на 2020-а си завоюва голяма дано фенска маса с нахаканото си държание и изострен език по време на интервютата, до момента в който титулярният тогава водещ отдъхваше на морето. Сега нахаканата журналистка сяда до извънредно сдържания и обран в държанието си Златимир Йочев.

Според Хекимян двамата ще бъдат прелестен екип, който се добавя с качествата си. Той търсеше партньорка на Йочев в продължение на година и половина - още от неочакваното овакантяване на първата му екранна половинка в Би Ти Ви Биляна Гавазова. Тя си потегли през февруари 2022-ра. Това сложи неотдавна постъпилия на работа в малкия екран Златимир в доста тежка обстановка, защото предаването е било основано с концепцията да се води от двама души. В малкия екран не отхвърлят, че му е било извънредно мъчно да компенсира отсъствието на втори водещ в продължение на година и половина. От рейтинга му обаче проличава, че се е справил - Златимир Йочев е едно от най-харесваните лица в родния ефир. Но това от дълго време не може да се каже за новата му колежка в предаването Мария Цънцарова. Журналистката е емблематично лице за малкия екран, само че острият й език и праволинеен фасон в работата, които първоначално й печелеха благосклонности, последователно направиха феновете резервирани. Много от тях към днешна дата считат, че русокосата тв звезда е прекомерно напориста. Затова разясняват, че е прекомерно стартирана от шефа си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР