Феновете на Манчестър Юнайтед ще проведат протест преди мача с

...
Феновете на Манчестър Юнайтед ще проведат протест преди мача с
Коментари Харесай

Феновете на Манчестър Юнайтед на протест срещу семейство Глейзър

Феновете на Манчестър Юнайтед ще проведат митинг преди мача с Норич.

Група последователи възнамеряват да стачкуват против семейство Глейзър, което е притежател на клуба.

Феновете ще маршируват и възнамеряват да дойдат на Олд Трафорд в 17-та минута на мача - почитателите ще пропуснат минута за всяка година Глейзърс в Манчестър Юнайтед.

" Нищо няма да се промени, до момента в който не откъснем главата на змията. Всичко гние от нея. Клубът е неразбория, тъй че би трябвало да действаме и да повишим осведомеността си още веднъж.

Това не е следващият Ливърпул - считаме го за еднократен. Това е началото на непрекъснати, безмилостни, законни и мирни митинги против нашите притежатели и техните дейности. Ние знаем провокациите, които ни предстоят и няма да се колебаем или да отстъпим от тези цели.
 Роналдо към момента се колебае дали да остане в Манчестър Юнайтед
Роналдо към момента се колебае дали да остане в Манчестър Юнайтед

Той ще вземе окончателното решение през лятото

Носете такъми, банери, флагове и фойерверки. Имаме потребност от теб и имаме потребност един от различен. Всички различия би трябвало да бъдат оставени настрани. За някои неща си коства да се борим ", споделиха почитателите в изказване.

Миналата година почитателите проведоха и акция за оказване на напън върху комерсиалните сътрудници на Ман Юнайтед. В резултат на това клубът загуби договорка за £200 милиона с Hut Group.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР