Феновете на Манчестър Юнайтед продължиха войната срещу собствениците на клуба

...
Феновете на Манчестър Юнайтед продължиха войната срещу собствениците на клуба
Коментари Харесай

Феновете на Ман Юн дадоха 3 дни за продажба на клуба

Феновете на Манчестър Юнайтед продължиха войната против притежателите на клуба семейство Глейзър като желаеха ултимативно продажбата на мажоритарния пакет акции до четири дни. Вчера те се подвигнаха на протест, вследствие на който пропадна мачът с Ливърпул, а през днешния ден в писмо до основния акционер Джоел Глейзър дадоха своите претенции в проект с четири точки и дадоха време за отговор до петък.

Протест на почитателите на " алените дяволи " против притежателите докара до отлагането на дербито с Ливърпул. Хиляди се събраха към " Олд Трафорд ", а към 200 фена даже влязоха в стадиона и нахлуха на терена часове преди мача. Те бяха обсадили и хотела, където бяха играчите на Юнайтед, които по този начин и не потеглиха за стадиона.

" След вчерашните събития имаме вяра, че вашето внимание е ориентирано изцяло към въпроса какво ще се случи в Манчестър Юнайтед ", пишат от тръста на последователите на клуба в писмото до Джоел Глейзър.

" Искаме да бъдем ясни, че никой не желае случилото се през вчерашния ден на " Олд Трафорд " да се трансформира в постоянно събитие. Ние сме футболни почитатели и желаеме да поддържаме нашия тим. Не желаеме да прекарваме почивните си дни, протестирайки отвън нашия стадион. Това, което се случи, беше кулминационна точка на 16 години, в които вашето семейство като притежател на клуба ни докара до задължения и замиране. Повече от всеки път се усещаме пренебрегнати. В тези 16 години нито един от членовете на фамилия Глейзър не благоволи да организира диалог с нас - тръста на последователите. Мнозинството от хилядите присъстващи на митинга показаха своя глас спокойно. Подкрепяме правото на почитателите да стачкуват в границите на закона и не оправдаваме актове на принуждение ", се споделя още в писмото.

Привържениците дадоха и своите претенции: " Никой от нас не желае това да продължава. Така че би трябвало да намерим метод да продължим напред и имаме проект с четири точки, с цел да се случи това:

1. Включете се и подкрепете инициираното от почитателите разглеждане на футбола от страна на държавното управление и го използвайте като опция за смяна на сегашната конструкция на благосъстоятелност в интерес на последователите.
2. Веднага назначете самостоятелни шефове в управлението, чиято единствена цел е да пазят ползите на клуба като футболен клуб, а не на акционерите.
3. Работете с тръста на последователите на Манчестър Юнайтед и почитателите като цяло, с цел да бъде внедрена акционерна скица, която е по-достъпна за всички и в която акционерите имат същите права за гласоподаване като тези, които имат във фамилия Глейзър. Ако има вкус измежду почитателите, би трябвало да приемете и да не оказвте опозиция на това делът на Глейзър в клуба да бъде понижен или напълно изкупен.
4. Съгласете се на съвещания с притежателите на сезонни билети за всички основни промени, засягащи бъдещето на нашия клуб, в това число и шампионатите, в които участваме. Изискваме отговор на проекта обществено и документално до петък. Това е единственият метод да преодолеем този проблем. Съветваме ви да го извършите. "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР