Феновете на любовното риалити Ергенът“ са в трескаво очакване на

...
Феновете на любовното риалити Ергенът“ са в трескаво очакване на
Коментари Харесай

Бивша на Слави влиза в „Ергенът” (Снимки)

Феновете на любовното риалити „ Ергенът “ са в трескаво очакване на новия сезон на най-гледаното шоу в родния ефир, като към този момент е ясно и коя е една от претендентките за сърцето на младия и синеок предприемач Алек Младенов. От рекламното промо за третия сезон красива русокоска издава, че срещата ѝ с Алек я е предиздвикала да повярва в любовта от пръв взор. Дамата е известно лице в обществените мрежи – носителката на купата „ Мис Варна “ за 2006 година Магдалена Томова.


Хубавата Маги се показва като тв водеща, фен на пътуванията и идеалист. Най-вероятно желанието ѝ да срещне принца на бял кон я е предизвикало и да се запише за присъединяване в новия сезон на „ Ергенът “, откакто предходната година точно риалитито събра пианиста Евгени Генчев и годеницата му Валерия, които не престават да са мощно влюбени и дружно повече от година след финала на техния сезон.

От обществените фрагменти на русокоската излиза наяве, че тя е една от най-близките приятелки на певицата Маги Джанаварова и също така има пораснала щерка от предишна връзка. В известния интернет конгрес „ Бг Мама “ обаче се появиха и още пикантерии към предишното на Маги Томова. Коментиращите новия сезон на „ Ергенът “ потребителки издават, че в действителност някогашната миска била и някогашна възлюбена на Слави Трифонов. Те даже се майтапят, че индивидът, възпял френската гимназия, и момчето, оглавявало хора на френската гимназия, са към този момент баджанаци. Майтапът идва оттова, че един от чалга шлагерите на Трифонов е отдаден именнона елитното столично школо, където пък преди време е учил „ Ергенът “ Алек Младенов.

Малцина знаят, че риалити героят има певчески гений и е оглавявал учебния хор, до момента в който е бил гимназист. Не е ясно по кое време и по какъв начин е завършила аферата на Слави с Маги Томова, само че поради афинитета му към русокоси миски от Варна, по никакъв начин не е изненадващо, че и тя е попаднала в полезрението му и е съумяла да завоюва място в любовния му бележник. Всъщност двете най-сериозни връзки на Трифонов, стигнали съвсем до годеж и женитба, са с някогашната моделка и сегашна психоложка Маги Ангелова и ексбалерината Мартина Огнянова, и двете родом от Варна.

Според осведомени Маги Томова стигала до финала на „ Ергенът “ дружно с друга самотна майка – Надежда Вишева, както и трета, към този момент мистериозна дама. Дали ергенът Алек обаче е избрал варненката за победителка, почитателите на предаването могат единствено да гадаят.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР