Феновете на Love Island останаха зашеметени, след като финалистката Ела

...
Феновете на Love Island останаха зашеметени, след като финалистката Ела
Коментари Харесай

Феновете на ITV Love Island останаха зашеметени, когато Ела Томас се забавлява с Крис Дженър и Кайли Дженър на парти

Феновете на Love Island останаха зашеметени, откакто финалистката Ела Томас беше видяна да се разхожда с хора като Крис Дженър и щерка й Кайли Дженър на празненство в Лос Анджелис по-рано тази седмица.

Кайли, 26, се причисли от Ела, 23 - която се появи в шоуто на ITV2 предходната година - на събитие в сряда. Той отпразнува стартирането на дебютния мирис на звездата от Kardashians Cosmic, пуснат посредством нейната марка Kylie Cosmetics.

Посланикът на PrettyLittleThing Ела беше забелязана да се доближава до Кайли в фрагменти от скорошното събитие, споделени от някогашния островитянин на нея Instagram история. Тя разгласява клип, на който театралничи до майката на бизнесмена Крис, 68, която също беше измежду другите присъстващи посетители.

Първият клип сподели Ела да се нацупи до Кайли - която стана известна в Keeping Up with семейство Кардашиан - по време на събитието. Първата беше забелязана да моделира черна рокля, до момента в който водещата избра да носи алена рокля за специфичния мотив.

Ела беше ви...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР