Феновете на Локомотив публикуваха интересен коментар за мача за Суперкупата

...
Феновете на Локомотив публикуваха интересен коментар за мача за Суперкупата
Коментари Харесай

Феновете на Локо: Жал ни е за Киро Домусчиев

Феновете на Локомотив разгласиха забавен коментар за мача за Суперкупата с Лудогорец. Публикуваме текста от кайта им mainite.bg без редакторска интервенция:

Да наливаш пари в празен тим и най-после да пристигна Локо Пловдив и да ти набие шамарите посред София с игра, та да се постанова съдията да те избавя.

Да те надиграят!

Съдията да ти е най-хубавият състезател!

Публиката на съперника да е за образец и да ти отнеме светлината на прожекторите!

Всичко това да ти смачка самочувствието дотолкоз, че да ти се наложи да приравняваш мача с контрола. Контрола е, Киро, подготовка за пазаруване на съдии. Само че, Киро, в Европа това не важи. Там важат правила и не те обслужват твои медии, които даже не отразяват мача независимо. Щото отразят ли го, къде ще ти отиде самочувствието?

Нямаше кой да се зарадва на успеха ти. „ Колетите “ от Биовет – та те дори не се и записаха на платената екскурзия за мача.

Видя, Киро, какво е образец за футболна аудитория? Публика, която поддържа без пари, без кренвирши и безвъзмезден превоз и без значение от резултата! ПУБЛИКА!

А на медиите, които сервилно прикриха съдийските побутвания в интерес на Лудогорец и даже не отразиха анулирания постоянен гол на Локомотив, да напомним – премълчаването на истината не я изтрива.

А тя е: нощес на мача имаше един тим и една аудитория – тези на Локомотив Пловдив!!!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР