Феновете на Левски в сектор Б обявиха, че ще предприемат

...
Феновете на Левски в сектор Б обявиха, че ще предприемат
Коментари Харесай

Феновете на Левски от фракцията София Запад обявиха бойкот

Феновете на Левски в бранш Б оповестиха, че ще подхващат дейности след третата поредна загуба на обичания си тим. " Сините " отстъпиха с 1:3 при гостуването си на Черно море нощес, а почитателите обявиха, че " Сектор Б на стадион " Георги Аспарухов " ще остане празен за семейството на Берое " идната събота.

От " Левски - София Запад " се афишират срещу " гаврата на управлението " с вековния клуб.

" Кръг след кръг петната върху най-обичания тим в България стават от ден на ден и повече. Стигнахме до миг, в който знайни и незнайни тимове се подиграват с нас на терена, а публики с нулева еднаквост и известност да се давят във виковете си: " Още, още... ", пишат почитателите.

Те са безапелационни, че е пристигнало време за дейности. Първото от тях ще бъде протест на мача с Берое идния уикенд.

" Ние постоянно сме били компактно зад тима, както в България, по този начин и в Европа. Правим по този начин, че на всички места да бъдем домакини. Въпреки безидейната игра и трагикомичното държание на терена, стадионите в България едвам ни побират, колкото и спомагателни браншове да ни отпускат, само че търпението ни завърши. Затова в събота, 20 Април - бранш Б остава празен! ", гласи още написаното от последователите.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР