Феновете на Левски са отказали на благодетеля на клуба Васил

...
Феновете на Левски са отказали на благодетеля на клуба Васил
Коментари Харесай

Степан Хиндлиян: Божков ни искаше на улицата

Феновете на Левски са отказали на благодетеля на клуба Васил Божков да стачкуват срещу измененията в Закона за хазарта, които засегнаха компаниите му. Това съобщи ръководителят на Националния клуб на последователите на " сините " Степан Хиндлиян. Той приказва часове, откакто Божков го назова " подлога " на министър-председателя Бойко Борисов.

" Отказахме му да излезем на улицата и да протестираме в отбрана на Националната
лотария и търкането на талончета. Нещо, което той очевидно е очаквал, че ние ще създадем. Нека хората да се замислят какво би се случило. Да, фактически аз можех да активизирам една немалка част от хората да излезем и да протестираме.

Щяхме да го създадем, да се стигне до ексцесии, до доста неприятни подиуми. След което прокуратурата повдигна обвиняванията на Васил Божков. Къде отиваше публиката на " Левски " тогава? Какво леке щеше да бъде лепнато на публиката на Левски?

Какво щеше да каже за публиката на " Левски " държавната агитация и медиите, които разискват не интереса на Божков, а другия? Колко време щяхме да бъдем търкаляни в медийното пространство като хора, излезли да стачкуват в отбрана на някакъв бизнес, който е обект на наказателно гонене? ", сподели Хиндлиян пред bTV.

" Когато направихме две срещи с господин Божков през януари месец тази година, след което се взе решение да се забележим с премиера, господин Борисов персонално на мен ми се скара, и това е документирано, че съм го плашил с митинги. Днес господин Божков ме назовава " подлога " на господин Борисов ". И двете страни са недоволни, което персонално мен ме удовлетворява, тъй като това идва да ми покаже, че съм си приключил работата както би трябвало и съм защитавал ползите на " Левски ". От тук нататък всеки има право да приказва, да интерпретира по какъвто метод пожелае. В някаква известна степен разбирам страстите и възприятията на господин Божков. Това нещо не ме изненадва, не го одобрявам персонално. Това е част от играта ", съобщи Хиндлиян.

" Най-вероятно не е очаквал, че от позицията на парите и въздействията, с които разполага, някой ще му откаже нещо, за което той желае да се случи тук и в този момент. Само ще напомня, че година преди този момент искахме публична среща с господин Божков - да се срещнем, да поговорим за нашите разбирания за " Левски ". Той не откликна на такава среща ", сподели още той.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР