Феновете на Левски от „Четвърти революционен” в Панагюрище излязоха с

...
Феновете на Левски от „Четвърти революционен” в Панагюрище излязоха с
Коментари Харесай

Фенове на Левски с призив до ръководството на клуба

Феновете на Левски от „ Четвърти революционен” в Панагюрище излязоха с позиция, в която застанаха зад апела на треньора на „ сините” Станимир Стоилов от клуба да разкрият кой какви отговорности е натрупал на „ Герена” през годините.

Ето позицията на последователите без редакторска интервенция:

"До: Председателят на Надзорния съвет на ПФК "Левски " АД - господин Наско Сираков, Председателят на Управителния съвет- господин Даниел Боримиров, Изпълнителният директор- господин Ивайло Ивков

Уважаеми господа, единствено преди няколко дни ПФК "Левски " дружно със своите последователи разгласи нова акция за възраждането на обичания ни клуб "Левски е безконечен "! Поредната акция предприемана от клуба и почитателите му би трябвало да излезе отвън рамките на акция за пари, тя би трябвало да се трансформира в акция на Левскарщината! Кампания, която ще стигне до всяко синьо сърце, което бие на този свят! Осъзнавайки значимостта на акцията, ние от почитател клуб "Четвърти революционен " заставаме зад апела на старши треньора господин Станимир Стоилов, клубът да излезе и да разкрие кой какви отговорности е направил през годините. Само с неприкритост и почтеност ще успеем! До първият кръг, мача с "Локомотив " Пловдив, има задоволително време. Апостолът ни учи "Дела трябват,а не думи ".

Фен клуб "Четвърти революционен "

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР