Феновете на Левски не се бавиха много и налазиха официалната,

...
Феновете на Левски не се бавиха много и налазиха официалната,
Коментари Харесай

Ултрасите на Левски със с гръмовни заплахи към феновете на Шкупи: Идваме, точно за Илинден

Феновете на Левски не се бавиха доста и " налазиха " формалната, а и други страници на Шкупи. Както е известно, отборът от Северна Македония ще застане на пътя на " сините " в Европа, в случай че преди този момент се оправи с Хегелман от Литва. Първият дуел в Каунас е на 13 юли, а на 20-и е втората среща в столицата на югозападната ни съседка.

" Няма да ви се има вяра какво идва! ", " Идваме, ние сме Левски София ", " Ще видите какво е да попаднете в Синия пъкъл ", " Бой по албанските македонци ", " Македония без българи - огън да я гори! ". " Таман за Илинден ", не спираха да пишат последователите на Левски, написа " Мач Телеграф ".

Разбира се, ултрасите на Шкупи, които са измежду най-буйните в Северна Македония, не им останаха длъжни. " Явно идва Третата международна война, подготвени сме! ".

" Както е известно, през предходната година имаше много съществено напрежение сред ЦСКА и Македония ГП. Съперникът на " армейците " избра срещата в Скопие да се играе на игрище, което не разрешава да има почитатели на трибуните. В последна сметка бе пусната минимална численост.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР