Феновете на Левски не останаха очаровани от представянето на тима

...
Феновете на Левски не останаха очаровани от представянето на тима
Коментари Харесай

Сектор Б скочи на футболистчетата на Левски


Феновете на Левски не останаха очаровани от представянето на отбора по време на дуела с Берое (1:2) на “Герена ”. Част от последователите даже заподозряха, че футболистите бойкотират треньора Делио Роси и поради това не дават всичко от себе си на терена.

Това обаче е недопустимо за ултрасите, които заплашиха с крайни ограничения играчите, в случай че не трансформират отношението си. На почитател страницата на групировката " Сектор Б " във Facebook бе оповестено яростно известие, в което е са употребявани и някои вулгарни думи.

“Тези футболистчета е...ат ли се нещо с нас, подп...осват ли се, различен проблем ли има - няма по какъв начин да знаем, само че в случай че не се стегнат допустимо най-скоро ще би трябвало да се вземат крайни ограничения! Колко точки към този момент загубихме поради изпуснати дузпи, фрапантни пропуски или вратарски неточности!?

Футболистчетата би трябвало да знаят, че Делио Роси има цялостна поддръжка ПОНЕ до края на реванша за купата, само че на някои от тях може да им се стъжни надалеч по-рано в случай че преднамерено бойкотират в опит да го изгонят!

ЛЕВСКИ ИЛИ СМЪРТ! ”, написа в посланието на ултрасите към футболистите.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР