Феновете на Левски и кадрите със събличането на Ивайло Петев

...
Феновете на Левски и кадрите със събличането на Ивайло Петев
Коментари Харесай

Футболисти не искат в Левски заради Роси

Феновете на Левски и фрагментите със събличането на Ивайло Петев не са най-отблъскващото за трансферните цели на „ Герена “. Треньорът Делио Роси се е вписал идеално в тази картинка, написа „ Меридиан Мач “.

„ Сините “ са се разминали най-малко с двама футболисти, които отказали да работят с италианеца. Причината за това видеото, в което треньорът удря Адем Ляич по времето, когато двамата работеха дружно във Фиорентина.

Един от въпросните чужденци даже е пристигнал в София и се е схванал за персоналните си условия с шефовете на Левски. Той обаче се изметнал в последния миг, откакто схванал, че ще би трябвало да го тренира Делио Роси.

„ Съжалявам, само че имам и друга оферта. Може да не е по-добра, само че я предпочитал “, декларирал легионерът и неотложно отпрашил от България. Другият пък непосредствено отказал по телефона.

Именно неналичието на нови попълнения е повода Нелуц Рошу да продължава да е дружно със „ сините “ в Малта. Румънецът най-вероятно ще остане на „ Герена “, в случай че Левски не притегли най-малко двама футболисти до началото на шампионата. Иначе от Динамо (Букурещ) са изпратили директна оферта за закупуването му, която била много примамлива.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР