Феновете на красотата са възторжени от японски продукт за грижа

...
Феновете на красотата са възторжени от японски продукт за грижа
Коментари Харесай

Любителите на красотата се тълпят, за да купят крем против стареене, който променя играта, който оставя кожата „росна“

Феновете на хубостта са възторжени от японски артикул за грижа за кожата, който упорстват, че трансформира играта и е съвършен за поддържане на кожата хидратирана през зимата. Tokyo Anti Aging Super Hydrator на Hada Labo дава обещание да обезпечи „ хидратация от последващо равнище “ и наподобява, че купувачите са съгласни.

Лосионът срещу стареене е „ супер хидратант “, който се употребява като втора стъпка в грижата за кожата рутина след разчистване. Най-добре е да го последвате с обичания си серум или овлажнител - сега обожаваме серум за лице с хиалуронова киселина E45 - оставяйки лицето ви да се усеща хидратирано.

Той употребява и четири разнообразни вида хиалуронова киселина, воин за хидратация като колаген, ретинол и тетра-пептиди, с цел да поддържа кожата млада. Може да се употребява както заран, по този начин и вечер, за артикул, съдържащ ретинол, е много мек към кожата.

Получава междинна оценка от 4,7 от пет звезди в 191 отзива в Superdrug. Един покупател написа: „ Просто уау! Препоръката на моя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР