Феновете на кралското семейство пожелават на принцесата на Уелс бързо

...
Феновете на кралското семейство пожелават на принцесата на Уелс бързо
Коментари Харесай

Кралските фенове пожелават на Кейт Мидълтън „бързо възстановяване“, докато прекарва следващите две седмици в болница

Феновете на кралското семейство пожелават на принцесата на Уелс „ бързо възобновяване “, до момента в който тя се готви да прекара идващите две седмици в болница.

Дворецът Кенсингтън разгласи по-рано през днешния ден, че Кейт е в болница след сполучлива коремна интервенция и не възнамерява да възобнови публичните си отговорности преди Великден. 42-годишната принцеса беше призната през вчерашния ден в Лондонската клиника за плануваната процедура и в този момент се чака да остане в болница за още 10 до 14 дни, до момента в който продължава възобновяване си.

Тя сподели, че желае да се извини за всички идни задължения, които е трябвало да отсрочи. Все още не се знае навръх каква процедура е била подложена. Междувременно принц Уилям ще взе участие, с цел да участва на всички обществени задължения, до момента в който брачната половинка му е в болница и до момента в който се възвръща вкъщи. Той също по този начин ще понижи личните си действия, до момента в който поддържа Кейт и техните деца. Не се чака двойката да предприеме каквото и да е интернационално пътешестване през идващите месеци....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР