Феновете на , които пътуват до Будапеща, за да присъстват

...
Феновете на , които пътуват до Будапеща, за да присъстват
Коментари Харесай

Феновете на Байерн трябва да влязат в карантина след завръщането си от мача за Суперкупата

Феновете на, които пътуват до Будапеща, с цел да участват на финала на Суперкупата против, би трябвало да влязат в карантина или да създадат тест за ковид при завръщането си в Германия. Във вторник кабинетът на Бавария стегна разпоредбите за влизане и анулира плануваното преди този момент изключение, при което почитателите на спорта не бяха длъжни да са под карантина, в случай че останат в рискови зони за по-малко от 48 часа.

" Съветът на министрите смята за належащо стягане на разпоредбите. Дори късият престой в рисковите зони може да бъде забележителен риск от зараза, изключително когато участва на огромни събития ", се споделя в прессъобщението.

" Това се отнася изключително на финала на Суперкупата ", сподели министър председателят на Бавария Маркус Зьодер. Той за следващ път прикани последователите да помислят два пъти, преди да пътуват. " Всеки би трябвало да намерения два пъти, в случай че има смисъл да пътува до Будапеща, защото това е рискова зона, " добави Зьодер.

Феновете, които се връщат от Будапеща, би трябвало неотложно да създадат тест. Само здравно удостоверение, доказващо, че няма зараза, може да ги почитателите от карантина вкъщи. Миналата седмица немските здравни управляващи оповестиха Будапеща за зона с висок риск.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР