Феновете на Кейт Гарауей подкрепиха скърбящата звезда, след като тя

...
Феновете на Кейт Гарауей подкрепиха скърбящата звезда, след като тя
Коментари Харесай

Феновете на Кейт Гарауей казват, че „това е погрешно на всяко ниво“, докато тя се отчайва от обезпокоителната публикация

Феновете на Кейт Гарауей поддържаха скърбящата звезда, откакто тя получи тревожна обява, адресирана до починалия й брачен партньор Дерек Дрейпър.

Във вторник вечерта 56-годишната звезда от Good Morning Britain насочи обезверен апел за помощ, до момента в който скърбящата звезда се пробва да отговори на „ притеснителната обява с претенции “, която беше пусната в пощенската й кутия и адресирана до починалия си брачен партньор.

Телевизионната звезда показа терзанията си със света, когато отиде в X, прочут преди като Twitter, с цел да изпрати обществено известие до Съвета на Харинги, откакто се бореше в продължение на 10 дни в опита си да приказва с някого по отношение на гибелта на нейния брачен партньор Дерек.

В известието си до съвета, което беше очевидно за нейните 524 600 почитатели, Кейт изясни по какъв начин е била арестувана съвсем 50 минути, пробвайки се да се свърже с верния отдел, с цел да разискване на „ притеснителни постове с претенции “, на които Дерек „ явно не може да отговори “ след гибелта му пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР