Феновете на ITV съботна сутрин с Джеймс Мартин решиха да

...
Феновете на ITV съботна сутрин с Джеймс Мартин решиха да
Коментари Харесай

Зрителите на съботното утро на ITV Джеймс Мартин декларират, че са `отпаднали` заради непоносимия гост

Феновете на ITV съботна заран с Джеймс Мартин взеха решение да пропуснат днешния епизод след " отвратително " посещение от Клиф Ричард.

Поп звездата деец беше в известното чат шоу с Джуди Лав, където пробваха треската и печеното говеждо на готвача Джеймс. Но нещата бяха бурни за 83-годишния Клиф в последно време след драмата му с „ засрамването на мазнините “ с Алисън Хамънд.

Официалният акаунт на ITV Saturday Morning написа на X: „ Тук съм @jamesmartinchef се причислява от сър Клиф Ричард и @1Judilove, които пробват тресчица, печено говеждо и йоркширски пудинги и пилешки бланкет. @RichardBertinet, @ _LisaAllen и Sat Bains също са в къщата и приготвят стихия с някои вкусни предписания! Ще се забележим в 9.30, @ITV. "

И вследствие на неотдавнашния му спор, феновете се отхвърлиха, преди да отидат в Twitter, с цел да споделят раздразнението си от резервацията.

Един неудовлетворен почитател написа: „ След дебелото му засрамване в This Morning ще пропусна благодаря “, до момента в който различен се възмути: „ Кли...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР