Феновете на грижата за кожата са открили мощен“ серум против

...
Феновете на грижата за кожата са открили мощен“ серум против
Коментари Харесай

Купувачите на ботуши се отказват от фон дьо тен за серум от £10, който кара бръчките по челото да „изчезват“ за седмици

Феновете на грижата за кожата са разкрили „ мощен “ серум срещу стареене, който кара фините линии и бръчките по челото да „ изчезват “ – и то тъкмо по този начин инцидентно имаше доста понижение на цената. Обикновено е £31,99, само че е понижена до £10 в еднодневна бърза ликвидация в Boots.

Тайната на продукта е формула с тройно деяние, съдържаща съставки като Pro-xylane и хиалуронова киселина, които оказват помощ на бръчките и порите да наподобяват по-малки и вършат кожата по-гладка.

L' Oreal споделя, че би трябвало да употребявате две или три капки от серума заран и вечер преди овлажнителя. Те настояват, че кожата ви ще наподобява „ неотложно преобразена “, като най-хубавите резултати се реализират в границите на четири седмици.

Серумът има, с над 150 отзива с пет звезди, като някои споделят, че фините им линии имат „ изчезна " след. Един сподели: „ Обичам този артикул. Тенът на кожата ми е доста по-равномерен, тенът е по-светъл. Фините линии на челото са изчезнали... кожата се усеща доста по-мека. С...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР