Феновете на Gladiators искат продуцентите да се съберат в съблекалнята

...
Феновете на Gladiators искат продуцентите да се съберат в съблекалнята
Коментари Харесай

Феновете на Gladiators се оплакват от сцената в съблекалнята „cringe“ с Diamond and Sabre

Феновете на Gladiators желаят продуцентите да се съберат в съблекалнята „ cringe “ сърце в сърце след редица недоволства този уикенд.

Легендарното съботно вечерно шоу беше шлагер за BBC, само че феновете желаят да бъде направена една смяна, която беше добавена след рестартирането. Воините постоянно се виждат в полемика, откакто влязат в борба. В последния епизод обичаните на почитателите русокоски бомби Сейбър и Даймънд бяха видени да си разменят бележки в съблекалнята, откакто кандидатите им се подхлъзнаха по време на събитие.

В сцената дамите могат да се видят да влизат в съблекални след рунда против кандидатите, което не вървеше по проект. Внезапно Сейбър хвърля парцала си и тя изкрещя на сътрудника си " Имах я! " защото тя гневно хвърли шлема си на земята, откакто беше показана.

„ Буквално бях по петите й от самото начало, само че тя стоеше на ръката ми. Буквално допирах целия път “, стене тя, до момента в който Даймънд можеше да бъде забелязан да кима съгласно нея. Това означаваше, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР