Феновете на Game of Thrones чакат ужасно много време, за

...
Феновете на Game of Thrones чакат ужасно много време, за
Коментари Харесай

Game of Thrones 8, HBO - премиерна дата и нов тийзър на сериала

Феновете на Game of Thrones чакат извънредно доста време, с цел да схванат каква ще е развръзката на сериала и какво ще сполети останалите живи герои.

Това ще стане ясно в осмия и финален сезон. До този миг знаехме единствено, че ще го забележим през април. На час по лъжичка, с цел да ни е забавно, получаваме от HBO и премиерната дата.

Тя беше оповестена преди няколко часа с нов тийзър. В него виждаме по какъв начин Джон Сноу, Аря и Санса Старк са в подземието на Зимен било. Чуваме гласа на Кейтлин Старк и равносметката ѝ за ужасните събития, сполетели фамилията ѝ.

Това доста ни озадачава, тъй като доколкото знаем, тя е мъртва, само че в Game of Thrones нищо не се знае. От думите на Джон не излиза наяве и дали той и сестрите му са разбрали кои са същинските му родители.

Напрежението може да се среже с нож, а още по-интересно става, когато тримата доближават до три скулптури - техни скулптури. Това ги изненадва доста, дори ги плаши, тъй като не би следвало да има сходно нещо там.

Тийзърът приключва с това по какъв начин мраз и лед стартират да сковават коридорите на подземието. А, да не забравим да кажем и премиерната дата - 14 април. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР