Феновете на фолкдивата Преслава определено са изключително изобретателни, щом успяха

...
Феновете на фолкдивата Преслава определено са изключително изобретателни, щом успяха
Коментари Харесай

Дадоха на Преслава учебник по механика! Певици разписват книги за късмет

Феновете на фолкдивата Преслава несъмнено са извънредно изобретателни, щом съумяха да я сюрпризират по време на последното й присъединяване в паметен столичен клуб, когато на сцената едно момче й връчи учебника си по механика.

Първоначално звездата на „ Пайнер " бе сюрпризирана защо тъкмо й е образователното пособие, само че момчето побърза да посочи, че желае подпис от нея, тъй като на идващия ден има изпит и е безапелационен, че в случай че любимката му се разпише, това ще му донесе шанс и ще получи по-висока оценка. Тя угоди на своя обожател и му пожела шанс, откакто на сцената даде заветния автограф. 

" Другия път донесете някакъв учебник по музика, да разбирам какво написа вътре, че в този момент виждам неразбиращо тези формули ", смееше се Преслава, до момента в който разлистваше учебника на своя почитател.

Няколко седмици по-рано и нейната колежка Галена бе помолена да се разпише на учебник за шанс. Тя също се поинтересува от наличието и с смут откри, че става въпрос за физика, а тя имала слаби оценки по този предмет, написа „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР