Феновете на Emmerdale научиха кой е нападнал Итън Андерсън при

...
Феновете на Emmerdale научиха кой е нападнал Итън Андерсън при
Коментари Харесай

ITV Emmerdale потвърждава кой е прегазил Итън в зловеща сцена, тъй като трагичната съдба е `запечатана`

Феновете на Emmerdale научиха кой е нападнал Итън Андерсън при удар и бягство, на фона на допустима гибел в сапунената стратегия на ITV.

Героят ще бъде оставен да се бори за живота си идната седмица в шоуто в дните след случая, който се случи в сряда вечерта. Итън беше показан оцапан с кръв и в неприятно положение по средата на пътя, блъснат от кола.

Докато Итън съумя да се заклати назад към селото, той припадна и беше прегледан от своя мащеха Manpreet Sharma, която е доктор. Итън припадна, само че скоро пристигна в схващане, до момента в който явно изпитваше мощна болежка.

Въпреки че беше целият в кръв, държеше се за главата и явно беше засегнат, той отхвърли да отиде в болница, с цел да бъде прегледан над. Баща му Чарлз Андерсън беше уверен, че знае тъкмо кой го е прегазил, само че Итън отхвърли да разлее чашата и също по този начин отхвърли да каже на полицията.

Манприйт допусна, че заобикаля всевъзможни контакти със закона след неотдавнашния му арест за шофиране в нетрезво положение, което остав...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР