Феновете на Емердейл смятат, че най-накрая са разкрили тайната на

...
Феновете на Емердейл смятат, че най-накрая са разкрили тайната на
Коментари Харесай

Тайната на ITV Emmerdale на Ела Форстър е „разкрита“ след обрат в снимката, тъй като тя крие самоличността

Феновете на Емердейл считат, че най-сетне са разкрили тайната на Ела Форстър, защото нейното скорошно държание дразнеше, че не прави нищо положително.

Бяха подигравани, че има голяма загадка надалеч от селото след идването си по-рано тази година и от този момент се държи малко необичайно. В последния епизод на сапунката на ITV тя се занимаваше с колегата си Лиам Кавана, защото денят им на селския празник завърши ненадейно.

Той се тревожеше за нея, откакто тя изглеждаше на ръба, а по-късно, когато обядваха в кръчмата, ненадейно избухна тя. Фотографът на празника обикаляше и правеше фотоси на хора, с цел да разпространява деня, най-вероятно онлайн, в случай че не в локален вестник.

Веднага щом разбра, че я снимат, тя изплаши и скри лицето си от взор. Тя твърдо сподели на фотографа и Лиъм, че не желае да я снимат, като добави, че не е дала позволение.

Внезапно тя съобщи, че се усеща зле и че би трябвало да си тръгне, до момента в който избяга от кръчмата, оставяйки Лиам комплициран. Зрителите, наб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР