Феновете на EastEnders ще видят някой, който вероятно ще предизвика

...
Феновете на EastEnders ще видят някой, който вероятно ще предизвика
Коментари Харесай

Подлият крах на Дийн Уикс от BBC EastEnders е „запечатан“, тъй като подозрителният Харви предприема действия

Феновете на EastEnders ще видят някой, който евентуално ще провокира краха на Дийн Уикс идната седмица в сапунената стратегия на BBC.

Наскоро подиуми феновете станаха очевидци на това по какъв начин Дийн саботира медикаментите на щерка си след трансплантацията на бял дроб, като средство да я задържи при себе си. Джейд трябваше да се реалокира в Пакистан, с цел да бъде с майка си Шабнам Масуд, само че неотдавна се разболя и даже колабира.

Зрителите знаят, че това е по този начин, тъй като след нейната трансплантация Дийн я спря да получава нужните антибиотици и е премахвала медикаментите си от капсулите. Джейд няма визия, само че Джийн Слейтър, другар на фамилията, се е усъмнила.

В неотдавнашен епизод Джейд, която беше диагностицирана с кистозна фиброза като дете, колабира, откакто се нуждаеше от помощ при дишане посредством кислороден контейнер. Дийн беше изключил резервоара, знаейки доста добре, че това ще ограничи нейния О2, само че отчаянието му да я задържи до себе си докара до това, че я ост...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР