Феновете на EastEnders са убедени, че са измислили как The

...
Феновете на EastEnders са убедени, че са измислили как The
Коментари Харесай

BBC EastEnders` Падането на The Six е `запечатано` - и няма нищо общо с Джони или Дийн

Феновете на EastEnders са уверени, че са измислили по какъв начин The Six ще бъдат хванати - и няма нищо общо направи с Джони.

Феновете, които гледаха сапунената стратегия на BBC нощес, видяха Джони да се среща с Шестте дами - като се изключи Шарън, която е надалеч със сина си Алби - с цел да им каже, че знае всичко за това се случи на Коледа. Зрителите знаят, че Линда към момента има оръжието на убийството, защото е скрила термометъра за месо под леглото си в деня на убийството.

Въпреки това, в края на снощния епизод Джони хвърли бомба върху The Six, че той претърси стаята на Линда и не можа да я откри. Това накара мнозина да спекулират, че Джони е взел термометъра за месо и възнамерява да го сложи на Дийн Уикс, до момента в който други са уверени, че Дийн към този момент го има и не е напуснал жилището над кръчмата по Коледа, където се е промъкнал малко преди ликвидиране.

Зрителите към този момент са уверени, че Шестимата ще бъдат разкритикувани за закононарушението и прикриването, само че упорстват, че няма нищо общо с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР