Феновете на EastEnders останаха зашеметени и в състояние на похот,

...
Феновете на EastEnders останаха зашеметени и в състояние на похот,
Коментари Харесай

Феновете на BBC EastEnders са шокирани от „неузнаваемата“ поява извън екрана на Reiss Colwell

Феновете на EastEnders останаха зашеметени и в положение на сласт, откакто разкриха дръзка фотография на нормално мърлява звезда.

Феновете на дългогодишната сапунена опера на BBC ще са добре осведомени с героя Рейс Колуел – долнопробната счетоводителка, която се разхожда из площада, облечена в жилетки, тежки плетива и очила. Но мнозина бяха неподготвени да видят фотоси на индивида зад героя - Джони Фрийман.

Далеч от Албърт Скуеър, Джони е съвсем неразпознаваем от екранното си алтер-его, защото не носи очила и има по-малко спадаща линия на косата. Феновете на сапунените сериали останаха шокирани, откакто видяха изображения на артиста, който не е присъщ - състезателен дизайнерски набол, гъста коса и по-модерно облекло. Снимките на звездата станаха вирусни - доста почитатели на сапунените филми останаха жадни за артиста.

В обществените медии един от почитателите избухна върху изображението, като написа: „ Много хубав, трябваше да го запазя по този начин. " Друг почитател написа: " О, толкоз ра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР