Феновете на Джони Деп имат повод да се радват, защото

...
Феновете на Джони Деп имат повод да се радват, защото
Коментари Харесай

Съдът задължи Амбър Хърд да докаже, че е дарила парите от споразумението си с Джони Деп

Феновете на Джони Деп имат мотив да се радват, тъй като съдът в Ню Йорк извърши една от молбите му и подреди на някогашната му брачна половинка Амбър Хърд да даде доказателства, че е дарила сумата, която е получила от извънсъдебното им съглашение.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

През 2016 година Хърд упрекна Джони Деп, че я е подлагал на домашно принуждение по време на брака им. Звездата от „ Карибски пирати “ отхвърли обвиняванията, само че се споразумя с Хърд да ѝ заплати 7 млн. $, с цел да не се стига до съд. От своя страна актрисата даде обещание, че ще подари цялата сума за щедрост.

Неотдавна юристите на Джони Деп показаха пред съда доказателства, че Хърд е дарила напълно дребна част от парите. Според бранителите на артиста това е доказателство, че от самото начало задачата на Амбър Хърд е да получи пари от Джони Деп и по тази причина е отправила обвиняванията, които правният екип на Деп дефинира като „ неистина “.

Снимка: btvnovinite.bg

Сега актрисата ще би трябвало да разкрие каква част от парите е дарила и по всичко наподобява, че това надалеч не са 7 милиона. Въпреки това юристите ѝ не считат, че забавянето на дарението потвърждава каквото и да било, защото Хърд е поела ангажимент да направи даренията си в интервал от 10 години.

Още за един от най-скандалните разводи в Холивуд може да прочетете на уеб страницата:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР