Феновете на Джеймс Бонд във Великобритания се стекоха по кината

...
Феновете на Джеймс Бонд във Великобритания се стекоха по кината
Коментари Харесай

Великобритания: Феновете на Джеймс Бонд напълниха кината

Феновете на Джеймс Бонд във Англия се стекоха по кината в четвъртък, когато новият филм за сътрудник 007 най -накрая излезе на огромни екрани, 18 месеца по -късно от плануваното, само че с голям брой позитивни мнения.

Кино веригите от седмици продават билети за " No Time To Die ", последния супершпионски блокбастър, чиято премиера беше в Лондон във вторник вечерта и от този момент завоюва необятно самопризнание на рецензията.
 Land Rover уважи новия филм за Джеймс Бонд Land Rover уважи новия филм за Джеймс Бонд
Британският производител Land Rover показа нова версия на всъдехода Defender, отдаден на световната премиера на 25-ия филм от подред...

Филмът ще даде на веригите във Англия най-голямото им разкриване от 2019 година насам, като кината Vue продадоха в задатък повече от 270 000 билета, а Odeon - над 175 000.

Появата на кино лентата, в началото очакван да излезе на екрана при започване на предходната година, неведнъж беше отлагана заради пандемията. В лентата Даниел Крейг се вписва в ролята на скришен сътрудник за пети път. " По -добър е от добър. Великолепен е ", кина кинокритикът на вестник " Таймс " Кевин Махер, като му даде най-много пет звезди.

Питър Брадшоу от в. „ Гардиън “ също даде пет звезди на кино лентата, като твърди, че продължителността му от близо три часа - извънредно дълга за поредицата - е оправдана. " Последният филм на Крейг като дива на английското разузнаване е героичен ", написа той. Имаше обаче и освен хвалби за кино лентата.

Други не бяха съгласни по отношение на продължителността му от два часа и 43 минути.
 Джеймс Бонд надделя Индиана Джоунс в борбата за обичан кино воин Джеймс Бонд надделя Индиана Джоунс в борбата за обичан кино воин
Джеймс Бонд надви над Индиана Джоунс и Джейсън Борн, с цел да бъде разгласен за обичан кино воин на феновете на киното. Това написа вес...

Джон Нюджент, пишещ в списание Empire, подлага на критика средата на кино лентата за това, че е „ заседнал в скрит план “ и че „ не оправдава това огромно време на осъществяване “. –

Нетърпеливите киномани, които чакаха от „ Спектър “ от 2015 година за 25-ото продължение на поредицата за Джеймс Бонд, съумяха да гледат новия филм още в 8:00 ч. в четвъртък. Cineworld, който затвори вратите за своите 127 кина в Обединеното кралство, когато филмът предходната година още веднъж се забави за 2021 година, съобщи, че е разпродал редица идни прожекции.

„ Филмът е с най-високото равнище на търсене от по-възрастна аудитория от повече от 18 месеца, показвайки трайната известност на обичания на всички разузнавач “, се споделя в изказване на Odeon.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР