Феновете на Coronation Street вярват, че новодошлият Роско може да

...
Феновете на Coronation Street вярват, че новодошлият Роско може да
Коментари Харесай

Феновете на Coronation Street на ITV се чудят с кого е свързан новият затворник на Рой - и това не е Стю

Феновете на Coronation Street имат вяра, че новодошлият Роско може да има злокобен проект за Рой Кропър, откакто разкри връзката му на различен воин от сапунената стратегия на ITV.

Героят влезе в затворническата килия на Рой по време на епизода в сряда, потвърждавайки, че е на негова страна. На фона на това, че Рой беше ударен за убийството на Лорън Болтън, макар че е почтен, той се пази в себе си и е прикрит в килията си.

В сряда новодошлият Роско сподели наличието си, оставяйки Рой в боязън, до момента в който му нареждаше да си тръгне. Но Роско твърдеше, че имат общ другар и че той е там, с цел да бъде негов съдружник, по молба на някой различен.

Роско сподели на Рой, че е остарял другар на съседа на Рой Стю Карпентър и Стю го беше помолил да се грижи за Рой в пандиза. Рой беше разчувстван от това и съобщи своята признателност на Стю, като Стю удостовери, че историята на Роско е вярна.

Но до момента в който някои фенове бяха разчувствани да видят, че Рой има другар от пандиза, други бяха малко несигурни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР