Феновете на Coronation Street ще видят познато лице в предстоящите

...
Феновете на Coronation Street ще видят познато лице в предстоящите
Коментари Харесай

Актьорският състав на ITV Coronation Street е „толкова развълнуван“, когато звездата от Desperate Housewives се присъединява към сапунката

Феновете на Coronation Street ще видят познато лице в идните подиуми, защото звезда от Desperate Housewives ще се причисли към калдъръма.

В идните епизоди влюбените от детството Лиан Батърсби и Ник Тилсли ще намерят връзката си подложена на тестване, когато Лиан се оказва пленена от водача на група за поддръжка, наречена The Institute, която има капацитета да остави романса им на камък.

В идните епизоди двойката се занимава със правосъдното произвеждане на Саймън Барлоу, откакто той катастрофира с кола, до момента в който пътува с дребния наследник на Ник, Сам Блейкман, до момента в който надвишава лимита. Саймън споделя на Ник и Лиан, която е негова законна майка, че е подготвен за каквото и наказване да му наложи съдията, защото го заслужава, до момента в който Сам се съгласява да напише информация за характера на Саймън.

По-късно през седмицата, до момента в който Лиан и Саймън се подготвят да потеглят за съда, Ник твърди, че е прекомерно ангажиран, с цел да отиде с тях. Признанието оставя Саймън отчаян, а...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР