Феновете на Coronation Street ще видят големи сцени следващата седмица,

...
Феновете на Coronation Street ще видят големи сцени следващата седмица,
Коментари Харесай

Спойлери на ITV Coronation Street: Иконата на комедията се присъединява към шоуто, тъжно излизане и Дейзи изложена на показ

Феновете на Coronation Street ще видят огромни подиуми идната седмица, от икона, която прави своя дебют, до вести, изменящи живота.

Здравето на един воин се утежнява още един път преди тъжната гибел в сапунката на ITV, до момента в който различен гражданин се сбогува в прочувствен поврат. Има и завръщане за един воин, рискувайки нечия загадка да излезе нескрито.

Има и страшна офанзива, защото един воин е застрашен от двама маскирани крадци, оставяйки я ужасена. Междувременно, сапунената легенда Кен Барлоу може да получи нов любовен интерес в шоуто. Ето най-големите моменти, които се случват идната седмица в сапунената стратегия на ITV.

Икона се причислява към шоуто

Комикът Хелън Ледерер има очи единствено за Бил Роуч, до момента в който играе новата обич на Кен Барлоу в Coronation Street. На екрана Кен ще потвърди, че към момента има всичко належащо, с цел да ухажва дамите, когато хване окото на героя на Хелън Елспет по време на коктейлна вечер за необвързани в хотел Chariot Square.

Хелън,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР