Феновете на Coronation Street останаха възхитени в петък вечер, когато

...
Феновете на Coronation Street останаха възхитени в петък вечер, когато
Коментари Харесай

Феновете на Coronation Street на ITV са възхитени, когато героят се завръща на калдъръма след тъжно напускане

Феновете на Coronation Street останаха възхитени в петък вечер, когато Бърни Уинтър се върна на калдъръма след тъжно овакантяване предходната година.

Миналата година Бърни беше наказан на три месеца затвор за боравенето с крадени артикули. Бърни прехвърляше откраднатите артикули в опит да помогне да събере малко пари за сина си Пол Форман, който умира от моторно-невронно заболяване (БМН).

Бърни искаше да се признае за почтен, само че заради полицията разполагала със снимкови доказателства, вместо това тя била посъветвана да се признае за отговорна. Това докара до това тя да бъде наказана на три месеца затвор и да пропусне последната Коледа на сина си Пол. Смята се, че Пол ще почине в тъжни подиуми по-късно тази година.

В петък Бърни беше освободена от пандиза, когато се насочи към Роувърс, с цел да открие, че Дев Алахан, Пол и Били Мейхю са й организирали изненадващо празненство. Преминавайки към Twitter, в този момент X, феновете бяха възхитени от завръщането. Един човек сподели: „ Радвам се, че Бърни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР