Феновете на Coronation Street може да чакат доста пролет, ако

...
Феновете на Coronation Street може да чакат доста пролет, ако
Коментари Харесай

Пролетните спойлери на ITV Coronation Street са „запечатани“: Болният злодей се завръща, мрачен обрат на Toyah и тъжно излизане

Феновете на Coronation Street може да чакат много пролет, в случай че има някакви теории, като спойлерите също нервират големи подиуми.

Последните отчети разкриха завръщане на един непоносим воин, измежду теориите, че той може да бъде обвързван с изгубването на различен гражданин. Говорейки за изчезналия воин, може ли най-сетне да разберем какво в действителност се е случило с Лорън Болтън и дали е жива?

Все още не знаем кой е забъркан, само че може би идните подиуми ще хвърлят светлина върху това. Съдбата на Рой Кропър също неизбежно ще бъде разкрита, защото той е упрекнат в ликвидиране.

Тъй като в идните подиуми Тоя Батерсби прави опустошителна изповед за предишното си, ще забележим героя да преразглежда случилото се в сложен сюжет, който провокира ответна реакция. Има и паметната история, с новодошлия Роуан, който от ден на ден и повече се забърква в Лиан преди огромно излизане от шоуто.

Пълните спойлери за пролетта и по-късно към момента не са разкрити, само че тийзърите и теориите предполаг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР